Problemhest

Problemhest

ProblemhestProblemhest er et bredt område og ikke to mennesker ser ens på hvad en problemhest er. En ting er dog sikker, hverken menneske eller hest har det mest optimalt i en sådan situation og derfor bør du træffe en beslutning om at gøre noget ved det.

Her kan du læse lidt om, hvad problemhest kan gøre for dig og din hest, hvordan I kan bruge det i jeres hverdag og hvorfor du og din hest gennem problemhest kan forebygge fremtidige problemer og afhjælpe nuværende problemer som fx

  • Hesten sparker
  • Hesten vil ikke ind i traileren
  • Hesten smider mig af
  • Hesten napper
  • ……

Adfærdsbehandling med baggrund i professionel hestetræning

Der kan være situationer, hvor du kan have glæde af adfærdsbehandling med udgangspunkt i de problemstillinger du har med din hest. Mange problemer bunder i en ikke hensigtsmæssig håndtering og misforståelse arter på tværs.

Hvis du har en hest, der ikke vil gå ind i traileren, der stejler, der napper i dig, er bange, aggressiv eller angst for flere ting, kan det komme på tale at der bliver brug for adfærdsbehandling.

Vi vil med udgangspunkt i dine betragtninger og mine observationer af dig og din hest sammen finde årsagen, opstille løsningsplan, følge op, rette til osv.

Konsultation:

Indeholder fx.  horsemanship, trailertræning, problemadfærd, kliktræning etc.

Nu da du har læst om hvad, hvordan og hvorfor:

Er du i tvivl om dette er for dig og din hest? Kontakt mig her

Er du ikke i tvivl og I er klar:  aftal en tid med mig her

Problemhest